0030.GR, ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ,ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ 0030.GR GREEK HOTELS AND APARTMENTS GUIDE ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ HOTELS IN GREECE
HOTELS IN GREECE ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
Hotels in greece
0030.GR, ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ,ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ
Παρακαλώ περιμένετε
hotels in greece ξενοδοχεία στην Ελλάδα ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ HOTELS IN GREECE
HOTELS IN GREECE
greek hotels in greece
 English version
greek hotels chalkidiki rhodes chania heraklion myconos santorini lefkada zante
hotels ξενοδοχεία Ελλάδα Greece
greekhotels
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ
Διαμονή
ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ
hotels greece ξενοδοχεία Κρήτη Χαλκιδική Κυκλάδες
 
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ
ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ
ΜΟΥΣΕΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ
ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ski centers greece
Χιονοδρ. Κέντρα
hotels in greece
 
 
 
 
 
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ
NEWSLETTER 

Eνημερωθείτε πρώτοι
για τις προσφορές
του HOTELS.COM.gr


ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

Χανιά chania Ηρακλειο Ρεθυμνο


 
hotels greece

ξενοδοχεία ξενοδοχεία
 
hotels
360x360 Panorama
Το HOTELS.COM.gr σας παρέχει χωρίς χρέωση την εμφάνιση της δικής σας πανοραμικής περιήγησης!
χαλκιδική Κέρκυρα πάρος νάξος
 
Μακεδονια Πήλιο
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
 
   hotels ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ - ΑΧΑΙΑ
   ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΡΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ
 Το Χιονοδρομικό Κέντρο των Καλαβρύτων βρίσκεται στη βορειοδυτική πλευρά του όρους Χελμού, στη θέση Ξηρόκαμπος, ενώ το υψόμετρό του κυμαίνεται από 1.700 μ. έως 2.340 μ. στη θέση "Βαθιά Λάκα". Απέχει μόλις 14 χλμ. από τα Καλάβρυτα και 203 χλμ. περίπου από το κέντρο της Αθήνας. Λειτουργεί από το 1988 και διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις.
   
 
  Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων αποτελεί μια διαρκή πρόκληση για τις αισθήσεις,έναν παράδεισο χειμερινών σπορ. Το κέντρο είναι το κοντινότερο στην Αθήνα, με αποτέλεσμα να είναι εφικτή η μονοήμερη επίσκεψη. Το εντυπωσιακότερο, πάντως, πλεονέκτημά του είναι η δυνατότητα που προσφέρει στον κόσμο να κάνει σκι στις ψηλότερες κορυφές του Χελμού και, ταυτόχρονα, να βλέπει τη θάλασσα ,αφού από το μεσαίο επίπεδο και πάνω φαίνεται όλος ο κορινθιακός κόλπος. Η βασική περίοδος λειτουργίας του εκτείνεται από τα μέσα του Δεκέμβρη έως τα τέλη Απριλίου.
 
   Στις εγκαταστάσεις του κέντρου στο Χελμό, ο επισκέπτης μπορεί να βρει άνετους χώρους στάθμευσης, καφετέριες, εστιατόρια, κατάστημα πώλησης και ενοικίασης εξοπλισμού σκι, οργανωμένη σχολή σκι και σταθμό Α' βοηθειών. Υπάρχουν, επίσης, δύο κτίρια υποδοχής χιονοδρόμων και επισκεπτών, όπου μπορεί ο καθένας να απολαύσει τη θέα του χιονισμένου τοπίου πίνοντας τον καφέ του.
 
  Το χιονοδρομικό Καλαβρύτων εκσυγχρονίζεται διαρκώς και αυτή τη στιγμή διαθέτει 13 πίστες όλων των κατηγοριών, δύο πολύ δύσκολες, έξι δύσκολες, τρεις εύκολες και δύο πολύ εύκολες. Επίσης έχει τη μεγαλύτερη πίστα της Ελλάδας, τη Στύγα, με μήκος 3200 μ. Οι πίστες εξυπηρετούνται από επτά αναβατήρες, δύο αρχαρίων, δύο τύπου καρέκλας και τρεις συρόμενες, με δυνατότητα  μεταφοράς 5.000 ατόμων την ώρα. Στις εγκαταστάσεις του Κέντρου στο Χελμό, ο επισκέπτης μπορεί να ζήσει την εμπειρία του νυχτερινού σκι και να απολαύσει μια σειρά από διάφορες άλλες δραστηριότητες, στις οποίες περιλαμβάνονται: η ειδική πίστα για moguls ski, το πάρκο για snowboard, οι διαδρομές cross country ski, το μοναδικό πάρκο snow tubes στην Ελλάδα, οι πτήσεις με αλεξίπτωτο πλαγιάς, καθώς και το πάρκο snowmobiles.
 
  ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΤΗΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΗΣ
Το πανέμορφο φαράγγι του Βουραϊκού ποταμού, από τα Καλάβρυτα ως το Διακοφτό, που μπορείτε να το θαυμάσετε είτε από τα παράθυρα του οδοντωτού είτε κατεβαίνοντάς το από τα Καλάβρυτα ή τη Ζαχλωρού με τα πόδια.
 Ο περίφημος οδοντωτός σιδηρόδρομος, το μικρό τρενάκι που κάνει τη διαδρομή Διακοφτό - Καλάβρυτα. Πρόκειται για μια από τις παλαιότερες γραμμές τρένου στην Ελλάδα, που εγκαινιάστηκε το 1896. Το τρένο κινείται αργά και οι ταξιδιώτες έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν, ακόμα και να φωτογραφίσουν την ομορφιά του φαραγγιού, με το Βουραϊκό να κυλάει από κάτω.
Το Σπήλαιο των Λιμνών βρίσκεται κοντά στην Καστριά, 17 χιλιόμετρα από τα Καλάβρυτα. Πρόκειται για ένα πανέμορφο σπήλαιο με σταλακτίτες και σταλαγμίτες, που ανακαλύφθηκε το 1964. Τα νερά μέσα στο σπήλαιο δημιουργούν λίμνες σε διάφορα επίπεδα, με μικρούς καταρράκτες. Γεφυράκια ενώνουν τις λίμνες. Στο σπήλαιο υπάρχουν και παλαιοντολογικά ευρήματα.
Έξι χιλιόμετρα έξω από τα Καλάβρυτα βρίσκεται το ιστορικό μοναστήρι της Αγίας Λαύρας, όπου κηρύχτηκε επίσημα η Ελληνική Επανάσταση το 1821. Η μονή διαθέτει μουσείο με ιστορικά και θρησκευτικά κειμήλια.
Το μοναστήρι Μέγα Σπήλαιο έχει την περίφημη εικόνα της Παναγίας Μεγαλοσπηλιώτισσας, που σύμφωνα με την παράδοση είναι έργο του ευαγγελιστή Λουκά. Υπάρχει και ενδιαφέρον μουσείο με θρησκευτικά κειμήλια.
 Οι πηγές του Αροάνιου και του Λάδωνα, πίσω από τα βουνά των Καλαβρύτων, προς την Κλειτορία. Το ελατόδασος του Λεχουρίου και οι πηγές του ποταμού Ερύμανθου.
 
  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
  •  Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων 2692 024452
  •  Σαλέ (Χελμός) 2692 023050
  •  Οδοντωτός 2691 043206
  •  ΟΣΕ  2692 022245
  •  Αστυνομικό Τμήμα 2692 023333
  •  Νοσοκομείο 2692 022222
  •  ΚΤΕΛ  2692 022224
 
  Χρήσιμες πληροφορίες
2610 639108 & 2610 274180
2610 623 888
2610 365135
            Προτάσεις 0030.GR
  
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Η Θεσσαλονίκη, η συμπρωτεύουσα της Ελλάδας, είναι μία από τις αρχαιότερες της Ευρώπης. Χτισμένη αμφιθεατρικά στις ακτές και τους λόφους του Θερμαϊκού κόλπου, απλώνεται σε μήκος πολλών χιλιομέτρων. Την έκτισε ο...
  Πρόταση προορισμού Περισσότερα 
hotels in THESSALONIKI Δείτε επίσης   
»ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (Διαμερίσματα , Σουίτες , Ενοικιαζόμενα δωμάτια)
ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ
Τα τελευταία χρόνια γνωρίζει μεγάλη τουριστική ανάπτυξη και αποτελεί εναλλακτική λύση για τους Θεσσαλονικιούς που απέχει 80 χλμ. ...
  Πρόταση προορισμού Περισσότερα 
hotels in THESSALONIKI Δείτε επίσης   
»ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (Διαμερίσματα , Σουίτες , Ενοικιαζόμενα δωμάτια)
ΟΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ
Στο νομό Χανίων υπάρχουν υπέροχες παραλίες για όλα τα γούστα, από πολυσύχναστες έως απόμερες και ήσυχες αμμουδιές και ορμίσκοι. Είναι ιδανικές για χαλάρωση και διασκέδαση κάτω από το ζεστό ήλιο....
  Πρόταση παραλίας Περισσότερα 
hotels in CHANIA Δείτε επίσης   
»ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΧΑΝΙΑ (Διαμερίσματα , Σουίτες , Ενοικιαζόμενα δωμάτια)
OI ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΡΟΥ
Η Σύρος διαθέτει πανέμορφες παραλίες, αρκετές από αυτές απευθύνονται στον επισκέπτη που προτιμά την απομόνωση και την ηρεμία....
  Πρόταση παραλίας Περισσότερα 
hotels in SYROS Δείτε επίσης   
»ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΥΡΟΣ (Διαμερίσματα , Σουίτες , Ενοικιαζόμενα δωμάτια)
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ| Κυριαρχεί στο Βόρειο Αιγαίο
Η Χαλκιδική που βρίσκεται κοντά στην Θεσσαλονίκη προσφέρει ένα συνδυασμό φυσικού πλούτου, με τεράστια τουριστική υποδομή, ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη!
Αποτελείται από τρεις χερσόνησους, τ...
  Πρόταση παραλίας Περισσότερα 
hotels in CHALKIDIKI Δείτε επίσης   
»ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ (Διαμερίσματα , Σουίτες , Ενοικιαζόμενα δωμάτια)
  
HOTELS ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ GREECE
      © 2010 0030.GR. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. CITYCOM I.S.
  Γλώσσα περιήγησης: Ελληνικά      Συχνότητα καταχώρησης νέου περιεχόμενου : καθημερινά